Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Mar-2007 14:00 Email | Share | Bookmark
Sepetang di Rashid Mall

 
 
 
 
 
 
Pas walid solat Jumaat dan Ummi solat Zohor, walid ajak gi Rashid Mall. Jalan2 kat sana. Arini walid dan ammar pakai jubah saudi. Pic walid takleh dimasukkan kat sini, nanti walid marah . Ammar dan Balqis je. Ummi punya pic boleh masuk pun yang pakai purdah je .

ammar tgk Air pancut

Dalam lif

makan mix grill, babba habbas...ni ruangan family, yg berkeluarga je boleh masuk kt sini. kat saudi mmg camtu. dikhaskan tempat family. ada mainan kanak2 tempat makan nie, ambik table kat tepi keta mainan nie, senang ammar duk situ. tp xde pic mix grill tu, x di edit lg sbb ada walid.





odessy ammar dan balqis

balqis bergambar dengan Ishak...masa tu tgh tunggu walid&ammar solat asar...sempat ummi berkenalan ngan ummi Ishak. Mereka org Madinah...keje kat Khobar, Aramco.

masa ni ummi Ishak tgh usik Balqis, Balqis buat taktau je kalau dengan org tak biasa.nama ummi Ishak...Habrah.

balik tu singgah kat carrefour jap, satu bangunan je ngan Rashid Mall nie, beli barang umah...sempat posing kat pampers punya tempat

carrefour,khobar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net