Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-May-2007 10:04 Email | Share | Bookmark
Balik Saudi (27/4/07)

Sepatutnya kami balik saudi 26hb tp flight delay sehari plak. Kami naik flight kt changi airport, spore. Malam tu kul 1 pagi.... mak, kak piah, nabira (anak kak piah,)nurul(wife adi), adi yang antar kami. Bila nak masuk dalam airport tu, masing2 dah merah mata. Ummi takleh tahan klu dalam keadaan camni, sure nak nangis skali . tp cover2 la jugak. Sedih sbb pasni hujung tahun baru balik mesia. Takpela...insyaAllah, jumpa nenek dn atuk ammar dan balqis kat Bahrain next month. Dorang transit kt Bahrain. Nenek dan atuk gi umrah ziarah...mungkin ke cairo pastu. Walid kata takleh jumpa kat Mekah sbb walid tak dapat cuti. So, jumpa kat bahrain je sbb umah ke bahrain dalam sejam je. Boleh bawak atuk dan nenek round2 kt bahrain nanti .



baju mak ogy hadiahkan kt balqis...pakai masa balik saudi....

dah sampai umah...


sampai je umah, berabuk satu umah sbb angin kuat. Peralihan musim sejuk ke panas. sampai je, ummi terus capai vakum, tak selesa byk abuk. walid suh tido dulu, hilangkan penat...tp ummi takleh tido, teringatkan barang2 yg byk tu. pas lunch kt umah, walid ke ofis. keje tetap kena gi sian walid...merah ,ata sbb tak cukup tido dalam flight.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net