Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-May-2007 21:36 Email | Share | Bookmark
Trip to Hofuf (100507-khamis)

 
 
 
 
 
 
Pas zohor, walid ajak gi Hofuf. Memang sengaja gi petang sbb kt saudi ie kedai suma bukak pas asar. Zohor kt sini dalam kul 12 tghari. Perjalanan makan masa 2 jam gak. Lenguh rasanya duk dalam keta. Nasib baik ammar dan balqis tak byk kerenah. Separuh perjalanan, ammar dan balqis tido. Ummi apalagi, bz ambik pic dan video sepanjang perjalanan tu sambil cerita2 ngan walid. Kitorang bawak bekal coklat, potato wedges dan air je. Buat makan dalam keta....

ni dah separuh perjalanan, baru dapat ambik pic sign board ke hofuf

balqis sblm tido, tak abis2 makan je

unta padang pasir....

masjid kt bandar hofuf

sesat kt sebuah kg...tp tak nasib baikla senang cari jalan kuar...ada pokok kurma dan tempat ternak kambing biri2



kt hofuf tu tak byk tempat menarik. kitorang pun tak biasa kt situ so, round2 je la. mulanya nak cari old souq cam dorang citer tu tp pusing punya pusing, tpt tu gak. lastly, kitorang singgah solat kt sebuah masjid kt bandar muharraz. dalam kul 5 lebih, bertolak blk ke khobar.
sampai umah, terasa lapar pulak. mlm tu walid belanja mkn kt restoran madina kt khobar. restoran pakistan... makan roti nan, chicken karahi, chicken fried rice,dll. kenyang betulll



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net