Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 31-May-2007 11:39 Email | Share | Bookmark
Kismis dan Kurma

Ammar dan balqis memang suka makan kismis dan kurma. Kat umah nie memang ada stok makanan tu. Lebih2 lagi Ammar la, dia memang tak berapa suka makan nasi. Kalau makan nasi tu...nasi tu mesti ada rasa cam nasi goreng ke, beriyani ke, dll. Kalau tak makan nasi, alamatnya macam2 la dia mintak...kismisla, kurma la. Ermm...gula2 pun ada gak dia mintak...biasala budak2. Yang sweet2 nie memang dorang suka. tp Ummi memang hadkan gula2 dan keropok. Bukan ape, tak elok utk tumbersarannya. Sekali sekala tu bg gakla. Tapi bila balik umah nenek dia kt JB, jap2 makan keropok, jap2 makan gula2, jap2 makan aiskrim...pening kepala ummi. Mana taknya, sepupu ammar selalu datang umah nenek bila ammar ada, kalau dia bawak jajan, tentu dia bawak utk ammar sekali. Tu yang kena control skit... Kalau walid dia tau, tentu takde can nya nak makan







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net