Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 31-May-2007 11:51 Email | Share | Bookmark
Karkadeh (air bunga raya/roselle)

Hari tu ummi ada bukak thread masakan arab kt food and recipes kt cari.com. Ada sorang forumer tu citer pasal karkadeh. Ummi taktau apa tu karkadeh, ummi tanyala kt forum tu., Rupanya karkadeh nie air bunga raya/roselle, ada dalam kabinet ummi kt dapur. Dah lama beli tp jarang2 buat. bila dah tau tu, selalu plak buat. rasa cam sedap plak...masam2. Air roselle nie ada jual kt mesia tp dalam bentuk jus la. kt sini dalam uncang cam teh tu. boleh tahan gak harganya...tak silap dalam SR 8 (RM7 lebih)gak.Mungkin kat tempat ummi nie mahal skit, kat forum tu dorang citer, org arab jual berbuntil2...tentu lg murah. Bestnya kalau dapat bawak balik mesia nanti...

ni link thread ummi.... http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=279719&extra=page%3D2&page=1




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net