Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 30-Jun-2007 12:43 Email | Share | Bookmark
Teman ummi gi hospital

Ummi check up kat Saad Specialist Hospital,khobar utk pregnant. rasanya dah 5 kali ummi ke sana setakat nie sejak ummi pregnant 6 minggu. sekarang ummi dah 14 minggu. ermmm...costnya dah RM4400. sebenarnya ummi ada sikit problem pregnant kali nie tp doktor pakar tu dah confirmkan takde effect apa2 kt baby. kos nie tak termasuk semalam sebanyak RM1225.

smlm ummi terus gi tempat emergency sbb dari pukul 4 pg hingga petang ummi muntah2 dan kena CB . bia dah tak tahan sgt ummi ajak walid ke hospital. walid dah suh gi awal2 tp ummi yg degil. rasanya boleh tahan lagi dan ummi ingat akan beransur baik tp makin teruk plak jadinya.

ummi rasa penyebabnya...ummi makan biji labu yg ummi beli kat half moon beach ari khamis tu.walid tak makan sbb walid mmg tak suka biji labu tu so, tak silap lg rasanya. lgpun biji labu tu dijual kt tempat terbuka..kt tepi pantai. tentu byk habuk2 yg berterbangan kt situ. masa beli tu tak terfikir plak pasal tu .

masa kt hospital tu, ummi dimasukkan air sebotol dan ubat. kena ambil darah utk ujian lab. dari kul 4 ptg...pukul 7 lebih baru setel suma. doktor sahkan ummi kena jangkitan kuman akibat makanan yg tercemar. doktor juga cek denyutan jantung baby..lama jugak doktor cari kt mana kedudukan baby tu sbb baby kecik lg. lastly dekat 15 minit baru dengar jantung baby tu...alhamdulillah, baby ok. doktor kt emergency tu juga dah buat appointment ummi dgn doktor ob. genekology ummi pd hari isnin nie...DR Lamiaa El-gwad.ummi nak tgk baby lg....aritu baby aktif sgt, dua2 kaki naik atas suka tgk gelagat dia. ammar dan balqis pun tgk sama. ammar baru percaya dalam perut ummi ada baby




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net