Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 30-Jun-2007 13:49 Email | Share | Bookmark
koleksi tudung balqis

alhamdulillah, balqis dah tak kekok pakai tudung sekarang. klu nak gi jalan sure dia cari tudungnya. ummi biasa pakaikan tudung balqis masa gi jalan waktu malam. klu kuar malam tu biasanya gi shopping barang dapurla...seminggu skali. klu siang2 ummi tak pakaikan balqis tudung sbb cuaca kat sini skrg dah masuk 40 degree. klu musim sejuk tu mmg siang malam la balqis bertudung kuar umah sbb sejuk sgt takut balqis selsema.

bila balik je mesia...ummi mesti cari tudung utk balqis. bila balqis pakai tudung masa gi shopping...sure mak2 arab tegur balqis...diorang sebut "masyaAllah" . ada jugak yg tanya beli kt mana. dtg dari mana, dll. ingat nak buat bisnes tudung nie kt sini la eee,takdela. dlm fikiran tu mmg fikir macam2. nk buat tu, nak buat ni...projek cupcake pun tak jalan lg sbb SSA(wife schlumberger punya persatuan ) takde program skrg sbb nak cuti sekolah nie...dorang suma nak bercuti. start balik bulan 9 nie. tp time tu ummi dah 7 bln . dah tak larat dah nak duk lama2 kat dapur tu. alamatnya, kena tangguh lg la.







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net