Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Jul-2007 13:14 Email | Share | Bookmark
shawarma

ummi taktau samada shawarma nie makanan org arab atau pakistan sbb yg jadi pekerja kt kedai yg jual tu ..org pakistan/india muslim. walid suka bei shawarma nie kt satu restoran tu. harganya SR3 satu. biasanya walid beli, ummi 2...walid 2 la. mana cukup satu sorang aritu dah planning ngan walid nak gi half moon beach, nak bawak shawarma nie. so, ummi buatla shawarma. tp takla sesedap yg beli kt kedai tu. taktau dorang tambah apa lagi. takkan nak tanya org tu kot, sure dia tak layan punya

bahan2nya: kentang (digoreng), salad (dihiris), daun ketumbar (dihiris), isi ayam (dorang bakar cam kebab tu tp ummi goreng/bakar je dan ambil isinya), mayonis dan roti arab.

caranya: gaul semua bahan kat atas tu dalam satu mangkuk/bekas. ambik roti arab dan koyakkan tp jgn putus (roti arab nie dua lapis, kena bukak baru nipis skit.) boleh panaskan skit roti ni dalam kuali tanpa letak minyak. pastu, sapu mayonis pada roti tersebut dan letakkan bahan2 yg telah digaul tadi. pastu, gulung roti nie. sedia utk di ngap

ummi tak ambil pic roti arab yg telah ummi bubuh bahan2 yg digaul tu. lupa plak. bila dah siap je, terus ngap blh gak tambah sos cili dalam roti tu. kt sini dorang tak makan sos cili. dorang letak timun atau cili jeruk tu. rasa masam sgt tp best. tak rasa muak la klu makan byk2





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net