Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Jul-2007 13:29 Email | Share | Bookmark
ammar zharfan

ammar sekarang dah 2 tahun 9 bulan. masih hisap susu botol . yg bagusnya ammar nie dia tak kisah klu ummi tukar2 samada susu tu perasa honey atau choc. dia siap cakap lagi klu ummi buat susu putih (honey flavor), susu choc dah abis ya ummi ummi kena iyakan sbb nti dia taknak minum susu putih tu sbb dah sedap ngan susu choc.

susu ammar mmg ummi beli dari mesia. balik aritu ummi bawak 2 kotak kat saudi nie...adalaa dalam 20 paket. ammar minum susu dutch lady 123. rasanya ada lagi dekat 10 paket tu ddalam kabinet. taktaula sempat ke idak hingga bulan 10 nie. klu tak cukup, kena beli susu kt sini la. problemnya, ammar takleh minum susu lain dari dutch lady ni sbb ammar ada senang sembelit. dah try macam2 tp tetap sembelit gak. tp dah lama gak ammar tak kena sembelit nie, mungkin dah ok kot klu tukar susu lain nti .



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net