Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Jul-2007 17:28 Email | Share | Bookmark
bilis goreng bawang dn cili hijau

rasanya suma tau nak buat blis goreng bawang dn cili hijau nie. simple sgt, ni resepi org malas nak masak dan klu time2 takde lauk. ummi plak, terfikir nak masak ni sbb rasa nak tukar selera...nak makan benda2 yg bergoreng dn simple je. walid klu ngn ikan bilis mmg dia kalahla. favorite walid tu, tak kirala sambal bilis atau goreng camni. asal ada bilis je, harus 2 pinggan makan nasi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net