Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Jul-2007 13:10 Email | Share | Bookmark
picnic kt half moon beach


ni la first time ammar dan balqis picnic. tu pun sejam je. ummi yg bg cadangan kt walid nak bawak ammar dn balqis mandi air laut. dorang tak pernah merasa main air laut. so, kitorang pun gi la kat half moon beach tu. kira2 40 minit dari umah. ummi dan walid tak mandi pun.


ammar takut2 main air. dia takut jatuh tp klu kt bath tub umah tu...dia la hero . balqis steady je bila walid letak atas boya tu. air laut nie kotor skit...tangan ummi dan walid gatal2 pastu.ammar dan balqis ok plak. insyaAllah, kt mesia nti boleh bawak ammar dan balqis main air kt kemasik, kerteh bila on the way ke kelantan nti. itupun klu walid nak berenti .dulu masa duk kerteh, tgh pregnant ammar...ummi dan walid sealu gi situ. duk tepi laut sambil makan kepok lekor dan sotong salut tepung .


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net