Jubah,Hijab,Telekung,Stokin Wudu,Baby Tights,Busana Muslimah

By: norazia abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 31-Jul-2007 18:04 Email | Share | Bookmark
sira pedas kacang dan kentang

ada satu hari tu walid tercari-cari kat dapur makanan yg walid boleh kunyah2 sambil ngadap pc baca forum . ummi pun terfikir nak buat sesuatu utk walid. ummi pun tau apa favorite walid yg walid takkan tolak klu ummi masak . ummi pun buat sira pedas kacang dan kentang. ummi letak gak ikan bilis skit yg telah digoreng garing. caranya sama je buat sambal bilis tu, cuma nak kena tumis lama skit dan bg garing bawang putih, bawang besar dan cili kering tu.



lg satu, nak kena letak gula lebih skitla baru sedap. mmg tak elok utk kesihatan klu manis2 sgt tp ummi tak buat selalu cenggini...sekali sekala je la.biasanya kalau balik mesia, kitorang selalu beli kerepek ubi pedas yg manis tu kat air hitam. klu gi KL sure singgah situ beli dan buat makan dalam keta.time raya pun mmg adakat umah mak tu sbb kakak ipar walid selalu ke air hitam...so, dia pun selalu beli kerepek2 kt sana. air hitam tu mmg terkenal ngn lokasi yg jual kerepek2 cenggini. selain tu, byk gak tembikar yg boleh membuatkan sesapa yg tengok tu pasti akan beli . ermm...ummi pun ada beli gak dlu, tp letak kat umah sewa kemaman. utk umah sendiri, tunggu balik menetap kt mesia dulu



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net